About Eve's FlowerHej och välkommen till Evas Blomsterbod! Vad roligt att du hittat hit! På den här sidan kommer du kunna hitta information om att driva en blomsterbutik och allt vad det innebär. Informationen kommer sträcka sig från olika typer av blommor till det rent praktiska och affärsmässiga som kommer med att driva sin egen blomsterbutik.

Det är trendigare än någonsin att köpa blommor. På senare år har blommor verkligen blivit en naturlig del av människors vardag och inredning. Det är förstås goda nyheter för den som är intresserad av att driva sin egen blomsterbutik. Men det finns också nya utmaningar i blomsterbranschen, som de flesta av oss kanske inte tänker på särskilt ofta och det är även någonting som man kommer hitta information om på den här sidan.

Evas Blomsterbod är helt enkelt en samlingsplats på webben för den som är intresserad av att öppna och driva en egen blomsterbutik, och förstås även för den som redan har en sådan. Även om man jobbat med att sälja blommor och växter i ett eget företag i många och långa år är det ju faktiskt så att tiderna förändras, och man ska aldrig ta sin egen bransch för given. Förhoppningsvis kommer även du som är mer erfaren att kunna lära dig någonting av att läsa på den här sidan.

Så klicka dig fram mellan flikarna och låt dig inspireras av blommor och blad, och med lite tur kommer du hitta många matnyttiga tips för att kunna starta eller fortsätta driva din egen blomsterbutik!